Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Εκδήλωση στην ΑΣΟΕΕ - Σύντομη Ενημέρωση

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και μαζική προσέλευση χτες, 1/2 η εκδήλωση της «Φωνής Λευτεριάς» στην ΑΣΟΕΕ για το ζήτημα της άμεσης χορήγησης άδειας εξόδου στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Στην εκδήλωση παρενέβη τηλεφωνικά ο σύντροφος, ενώ από το πάνελ τοποθετήθηκαν κατά σειρά ο  Τάκης Πολίτης (πανεπιστημιακός), Δημήτρης Σαραφιανός (δικηγόρος), ο Σάββας Μιχαήλ (επικεφαλής του ΕΕΚ) και η Γιάννα Κούρτοβικ (Δικηγόρος του Δημήτρη Κουφοντίνα).  Χαιρέτισαν και τοποθετήθηκαν οι οργανώσεις που συνδιοργάνωσαν την εκδήλωση καθώς και άλλοι σύντροφοι αλλά κι εκπρόσωποι άλλων οργανώσεων. Μήνυμα στήριξης έστειλε ο Χρήστος Τσιγαρίδας. Στην εκδήλωση ήταν να συμμετάσχει και ο Λεωνίδας Βατικιώτης ο οποίος απουσίασε για λόγους υγείας.

Η εκδήλωση αυτή δεν ήταν μια απομονωμένη κίνηση για την επαναφορά του θέματος αλλά η αρχή μιας καμπάνιας που θα ακολουθήσει με μία σειρά εκδηλώσεων, κινητοποιήσεων και άλλων δράσεων, μέχρι την χορήγηση άδειας στον σύντροφο Δημήτρη Κουφοντίνα.

Για την ενημέρωση, την στήριξη ή τη συμμετοχή σε πρωτοβουλίες κι επιτροπές της «Φωνής» μπορείτε να επικοινωνήσετε στο mail: fwnileuterias@gmail.com

Η εκδήλωση μαγνητοσκοπήθηκε και θα ανέβει σύντομα στο κανάλι της «Φωνής».

Λευτεριά στον Δ. Κουφοντίνα!
και σε όλους τους πολιτικούς κρατούμενους!