Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΏΝΑ ΦΥΛΑΚΩΝ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ Δ. ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

Στην Ελλάδα η δικαιοσύνη τους δεν είναι μόνο ΑΔΙΚΗ , είναι και ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ.
Μας δικάζουν και μας ξαναδικάζουν σε μια τιμωρία δίχως τέλος, την ίδια στιγμή που οι πραγματικοί εγκληματίες «δολοφονούν» τις ζωές όλων μας, από τα κεντρικά συμβούλια των τραπεζών, τα εφοπλιστικά γραφεία, τα αστυνομικά τμήματα, τα δικαστικά έδρανα, τα πολιτικά αξιώματα. 

Μας δικάζουν οι μπάτσοι όταν μας συλλαμβάνουν, μας δικάζουν οι δημοσιογράφοι φτιάχνοντας κλίμα, μας δικάζουν οι δικαστές ακολουθώντας εντολές….
Κι όταν φτάνουμε προς το τέλος του Γολγοθά μας και δικαιούμαστε μια ολιγοήμερη άδεια, μας ΔΙΚΑΖΟΥΝ ξανά για να την απορρίψουν οι εισαγγελείς προσποιούμενοι τους μάντες , αφού η συνηθισμένη δικαιολογία τους είναι η πρόβλεψη «κακής χρήσης άδειας» 
Αλλά ακόμα και αν μας δώσουν την πολυπόθητη άδεια που δικαιούμαστε και πάλι μπορεί να βρεθεί μια «ξεχασμένη» δικογραφία χρόνων σε κάποιο συρτάρι ανακριτή ώστε να μας την ξανακόψουν 

Όμως η εκδικητική μανία των αρχών έφτασε στο αποκορύφωμά της στην περίπτωση του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ 

Ο Δ. Κουφοντίνας ενώ δικαιούνταν άδεια εδώ και χρόνια, τελικά του την έδωσαν με καθυστέρηση 7 ολόκληρων ετών 

Δεν τους έφτασε όμως αυτό….

Αφού δικάσουν και ξαναδικάσουν τον Κουφοντινα, κανάλια και δημοσιογράφοι (ο οποίος στην συνείδηση του κόσμου είναι αγωνιστής) , ΤΏΡΑ δικάζουν και τους εισαγγελείς που του έδωσαν την άδεια που δικαιούνταν. 
Οι συγκεκριμένοι εισαγγελείς δεν έκαναν κάποια χάρη στον Κουφοντινα , απλά έπραξαν το αυτονόητο με καθυστέρηση 7 χρόνων. 
Όμως τώρα ελέγχονται πειθαρχικά με εντολή της εισαγγελέως του Άρειου Πάγου και σκοτεινών κέντρων εξουσίας που ελέγχουν την δήθεν ανεξάρτητη δικαιοσύνη. 
Ο Δ. Κουφοντίνας ως έσχατη πράξη αντίστασης, ξεκίνησε απεργία πείνας για να πάρει την άδεια που δικαιούνται ΑΛΛΑ και για να καταργηθεί το εισαγγελικό ΒΕΤΟ που αφορά ΟΛΟΥΣ μας και μας στερεί τις άδειες. 

Εμείς οι κρατούμενοι, από όλες τις φυλές και τις εθνικότητες, ανεξαρτήτου του λόγου για τον οποίο βρισκόμαστε φυλακή ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ στον Δημήτρη Κουφοντίνα γιατί ο αγώνας του είναι αγώνας για ΟΛΟΥΣ .

ΑΜΕΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΆΤΩΝ ΤΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥ ΠΕΙΝΑΣ Δ. ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

Αν συμβεί οτιδήποτε στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντινα , η απάντηση των κρατουμένων θα είναι αντίστοιχη του θάρρους που έχει επιδείξει ο ίδιος, διαλέγοντας τον δρόμο του ΑΓΩΝΑ.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΎ 
Πτέρυγες Α,Γ,Δ και Ε
Υπόγειο παράρτημα Α θέση 
Α όροφος γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού